Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Klokken

Een uurwerk is niet alleen handig om de tijd te weten, maar ook een mooi object om aan de muur te hangen of op een kast of tafel te zetten. Een Riverdale klok staat bekend om haar kwaliteit en mooie afwerking, passend in een stijlvolle inrichting. Daarnaast zijn ze goed te combineren met onze wanddecoratie en spiegels. De vuistregel is om het midden van een klok ongeveer op ooghoogte te hangen, maar bepaald vooral zelf wat je mooi vind en wat past in jouw situatie. Zet een tafelklok op een mooi plateau met een windlicht of een paar kaarsen om het geheel extra sfeervol aan te kleden.
Klokken
32 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale klokken

Riverdale klokken maken de ruimte echt af. Een mooi pronkstuk voor aan de muur, op tafel of in de vensterbank. De uurwerken worden speiciaal gemaakt in Taiwan waarmee wij investeren in kwaliteit van het uurwerk. De serie Dean is gemaakt uit gegoten metaal en heeft geen cijferaanduiding. Dit maakt deze serie wat stoerder. De serie Nate is gemaakt uit roestvrij staal met ingelegd mangohout. Dit mangohout wordt voor montage van de klok nog licht gebrand waardoor het mangohout niet verkleurd. De serie Levie is ook helemaal van nu vanwege de kleurstelling makkelijk te combineren.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.