Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Geurstokjes navulling

Heb jij jouw favoriete Riverdale geur ontdekt? Met onze navullingen voor geurstokjes kun jij nog langer van die heerlijke geur en jouw mooie flesje genieten, en het is beter voor het milieu. Er zit een trechtertje in de navulverpakking om veilig en zonder geklieder jouw flesje weer bij te vullen. De refills zijn verkrijgbaar in onze 6 populairste geuren.
Geurstokjes navulling
6 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale geurstokjes navulling

Eenmaal een geurstokje van Riverdale gekocht, dan is het nog nooit zo makkelijk geweest om een navulling aan te schaffen. Voor ieder van onze 6 topgeuren hebben wij een navulling van 250 ml. Voor een geurstokje van 500 ml zul je er dan twee moeten kopen. Toch een stuk goedkoper en duurzamer. In iedere navulverpakking van Riverdale zit een set met nieuwe stokjes en een klein trechtertje. Dit zorgt ervoor dat de navulling eenvoudig in het geurstokje kan worden gegoten.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.