Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Geurstokjes

De beste geurstokjes vind je natuurlijk bij Riverdale. Er is genoeg keuze uit onze befaamde geuren, variërend van Forest & Patchouli tot Lotus & Jasmine. Heb jij jouw favoriet gevonden? We hebben ook navullingen beschikbaar. Door de mooie geschenkverpakkingen zijn de geurstokjes ook leuk om cadeau te geven.
Geurstokjes
57 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Boutique Exclusive Geurstokjes Lily & Green Tea 1200ml grijs
€ 119,95 voor € 119,95 € 89,50
Boutique Exclusive Geurstokjes Grapefruit & Lime 1200ml nude
€ 119,95 voor € 119,95 € 89,50
Deluxe Geurstokjes Tea & Cardamom 2200ml zwart
40% korting € 139,95 € 83,97

Riverdale geurstokjes

De Riverdale geurstokjes hebben al een behoorlijke naamsbekendheid. Op dit moment werken wij met 6 belangrijke geuren voor de geurstokjes. Forest &Patchouli, Lotus & Jasmin, Oud & Bergamot, Lily & Green Tea, Grapefruit &Lime and Tea & Cardamom. Ieder van deze geuren heeft een eigen karakter. Op onze site werken wij met topnoten, geurnoten en basisnoten zodat het makkelijk is de geur te kiezen die bij je past. De geurstokjes zijn er in diverse maten, zo kan er voor iedere ruimte een geurstokje gekocht worden. De verpakking maakt het product ook echt af, zodat je het ook cadeau kunt geven.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.