Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Kandelaren

Bij de inrichting van je huis kunnen kandelaren zeker niet ontbreken. Vrijwel iedere ruimte leuk je hiermee op, van woonkamer tot badkamer en zelfs je balkon of tuin. Met de Riverdale kaarsen maak je de kandelaren echt af. Natuurlijk brengen de kandelaren veel warmte in huis, maar zorgen ze ook zeker voor een statement. Of je nu een groep kleine kandelaren mixt of twee grote kandelaren op een sidetable zet.
Kandelaren
60 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Kandelaar Emily 14cm mat zand
€ 4,95 per stuk
Kandelaar Emily 13cm mat zand
€ 4,95 per stuk
Kandelaar Emily 10cm mat zand
€ 3,95 per stuk
Kandelaar Emily 22cm mat wit
€ 6,95 per stuk
Kandelaar Emily 18cm mat wit
€ 5,95 per stuk
Kandelaar Lily 1 10cm zwart
€ 5,95 per stuk
Kandelaar Lily 2 20cm zwart
€ 9,95 per stuk
Kandelaar Lily 3 20cm zwart
€ 9,95 per stuk
Kandelaar Lily 1 20cm zwart
€ 9,95 per stuk
Kandelaar Lily 3 10cm zwart
€ 5,95 per stuk
Kandelaar Lily 2 10cm zwart
€ 5,95 per stuk

De Riverdale kandelaren zijn echte sfeermakers in huis. Zo hebben wij een grote groep kandelaren gemaakt van geborsteld aluminium, deze producten hebben een robuuste uitstraling en vormen een eyecatcher voor het interieur. De kandelaren Lue hebben een mooie en chique gravering wat deze kandelaren een luxe uitstraling geeft. De kandelaren Elvie en Emily zijn gemaakt van keramiek met een prachtige zandstructuur aan de buitenzijde. Een groep die zich uitstekend leent om gemixt te worden. Een van de laatste groepen die we net hebben geintroduceerd zijn de Luna kandelaren. Deze kandelaren kunnen gebruikt worden voor een stompkaars en dinerkaars en als je deze omdraait als vaas. Door verschillende producten te combineren creëer je een prachtig plaatje thuis die je ook telkens kunt wisselen. Wees creatief.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.