Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Filters
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Retourneren

Wat is de retourprocedure?

Mocht je niet tevreden zijn over het product dat je hebt besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.

Vul het retourformulier in en stuur deze mee met de retourzending.

Let op: Een retour kan alleen verwerkt worden indien het in originele staat incl. retourformulier door ons is ontvangen. Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd.


Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.

Een product wordt alleen als retour geaccepteerd als het in originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd.

Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt Riverdale BV zich het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren of terug te sturen.

Let op
: Een retour kan alleen verwerkt worden indien het in originele staat door ons is ontvangen.


Krijg ik de verzendkosten vergoed indien ik producten retourneer?
De kosten welke gemaakt worden voor het retourneren zijn voor eigen rekening.


Kan ik een product of bestelling ook retourneren bij een Riverdale verkooppunt?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt je bestelling retour sturen, het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. Je kunt vervolgens weer een nieuwe bestelling plaatsen.


Is het mogelijk mijn product via jullie te laten repareren?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Meer informatie over klachten en garantie vind je hier.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.