Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Geurkaarsen

De ontspannende ingrediënten in de geurartikelen van Riverdale creëren een sfeer die perfect bij de stemming of gelegenheid past. Geurkaarsen verspreiden een heerlijke aroma. Tegelijk zijn de geurartikelen kleurrijke accenten in het interieur. Zet de luxe geurkaars in een gezellig windlicht, of stijl er een aantal op een plateau. Geurkaarsen verspreiden zacht en diffuus licht en zijn gemakkelijk aan te steken.
Geurkaarsen
36 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale geurkaarsen

De Riverdale geurkaarsen branden ontzettend mooi. Al onze kaarsen, maar zeker ook de geurkaarsen worden uitvoerig getest op kleurechtheid, geur en het opbranden van de kaars. Dit proces luistert nauw omdat niet iedere kleur met iedere geur zo maar gecombineerd kan worden. Wij voeren deze kaarsen al een lange tijd in de collectie waarbij wij wel continu vernieuwing brengen in kleuren, geuren en modellen. In de huidige collectie geurkaarsen hebben wij de Swirl kaars en de Pillar kaars. Beiden in verschillende maten, kleuren en geuren. Je hebt zelden zulke fijne geurkaarsen gehad.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.