Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Geurkaarsen in pot

Creëer een uitnodigende sfeer in huis met Riverdale geurkaarsen in pot. Geurkaarsen in pot verspreiden een heerlijke aroma. Tegelijk zijn de geurartikelen kleurrijke accenten in het interieur. Kies jij voor subtiel transparant, of juist een uitgesproken gouden accent in jouw interieur? Geurkaarsen in pot verspreiden zacht en diffuus licht en zijn gemakkelijk aan te steken.
Geurkaarsen in pot
24 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale geurkaars pot

De Riverdale geurkaarsen in pot komen in veel varianten. Een belangrijk deel van dit assortiment heeft onze 6 belangrijke geuren. Forest &Patchouli, Lotus & Jasmin, Oud & Bergamot, Lily & Green Tea, Grapefruit &Lime and Tea & Cardamom. Ieder van deze geuren heeft een eigen karakter. Op onze site werken wij met topnoten, geurnoten en basisnoten zodat het makkelijk is de geur te kiezen die bij je past. Daarnaast hebben wij de Sense serie. Prachtig gekleurde glazen potten gevuld met kaars met ieder een prachtige geur. Is de kaars eenmaal opgebrand dan blijft dit product een mooi sfeerlicht voor in huis. De meeste geurkaarsen hebben ook weer een prachtige verpakking waardoor dit product ook wer mooi cadeau gegeven kan worden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.