Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Decoratie

Met het inrichten van je huis kun je altijd bezig zijn. Decoratiestukken zoals ornamenten zijn gemakkelijk af te wisselen en zorgen daarbij voor een totaal andere sfeer en uitstraling van de ruimte. Met de decoratie van Riverdale creëer je sfeer in huis en maak je je huis echt gezellig. Tijdloze ontwerpen in combinatie met trendy items en in ieder gewenste woonstijl.
Decoratie
24 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale decoratie

Riverdale decoratie. Toch nog op zoek naar iets speciaals. Een mooi ornament, een schilderij voor aan de muur, een fotolijst en een stolp waar je jouw prachtige aandenken van de reis onder kunt zetten en op deze manier je huis steeds meer karakter van jezelf geeft. Ook in deze groep heeft Riverdale prachtige producten. Neem bijvoorbeeld de groep Mace. Luxe ornamenten gemaakt van geborsteld aluminium op een marmeren voet. De serie Eliza zijn mooie ornamenten die weer perfect passen bij de vazen Cherelle. Creëer je eigen stijl en geef je huis het karakter dat bij jou past.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.