Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Geuren

De home fragrances van Riverdale verleiden de zintuigen en geven je ruimte een eigen persoonlijkheid. Houd je van geurstokjes of gebruik je liever een roomspray waarmee je de geur kan verspreiden wanneer je wilt? Ook hebben we diverse geurkaarsen in pot om extra sfeer mee te brengen wanneer je deze aansteekt. Op zoek naar een cadeautje? Dan zijn onze geschenksets het perfecte cadeau!
Geuren
126 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Lekkere geur in huis

Riverdale is sterk in het ontwikkelen van geurproducten. De geuren worden speciaal geselecteerd in ons fabrieken door onze specialisten. Kwaliteit is enorm belangrijk dus de geur moet goed zijn. Zo brengen wij producten als geurstokjes, geurkaarsen, geurkaarsen in pot en roomsprays op de markt. Naast de geur is de vorm van het product ook erg belangrijk. Wij vinden dat het een sieraad voor in huis moet zijn. De verpakking is zeker niet minder belangrijk. De geurcollectie is uitermate goed geschikt om cadeau te geven en dan wil je wel dat het product helemaal af is.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.