Sluiten Winkelmandje
Menu
Sluiten Filters
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Love is in the air by Riverdale

Love is in the air by Riverdale

Verwen je partner met één van de lekkerste geuren uit onze luxe Boutique Exclusive lijn. Ze zien er niet alleen prachtig uit; de geur is ook echt een fijne verrassing om cadeau te geven óf te krijgen.

Er zijn zes verschillende geuren en daarbij hebben we echt aan iedereen gedacht. Hou je meer van een houtachtige geur? Ga dan voor de Forest & Patchouli. Mag het meer zacht en bloemig zijn? Kies dan voor Lotus & Jasmine. Een wat kruidige geur is de Tea & Cardemon of de Lily & Green Tea. Is jouw partner echt een zoetekauw? Ga dan voor de Grapefruit & Lime. Of gaat de voorkeur toch meer naar een neutralere geur? Dan hebben we de Oud & Bergamot. Genoeg keuze voor your loved one.

Uitstraling

De doorzichtige fles met gouden etiket zorgt voor een luxe uitstraling. Ook zit er een gouden draaidop op en kun je gemakkelijk de zwarte stokjes in de fles plaatsen. Van elke geur zijn drie verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk 220 ml, 500 ml en 1200 ml.*

Wil je langer van jouw geur genieten?

- 3 of 4 stokjes in de fles is voldoende voor een heerlijke geurverspreiding
- Zet de fles niet boven een verwarming, haard of andere warmtebron
- Houdt de fles uit direct zonlicht
- Draai de stokjes af en toe om

Mochten geurstokjes nou niet passend zijn, hebben we ook altijd nog onze heerlijke roomsprays, kaarsen en onze prachtige geschenksets. Heel veel shop plezier!
 

-Love is in the air-

Fijne Valentijnsdag!

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.