Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Dienbladen, planken en schalen

Bij een gezellige borrel kunnen mooie dienbladen, planken en schalen niet ontbreken! Kies bijvoorbeeld voor een mooie mangohouten plank gecombineerd met zwarte schaaltjes voor een avondje tapas, of een fraaie ronde of vierkante etagère voor een high-tea. Uiteraard kun je de plateaus en dienbladen ook gebruiken om een groep kaarsen op te stijlen of kleine accessoires op te zetten.
Dienbladen, planken en schalen
30 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale dienbladen, planken en schalen

De Riverdale dienbladen en schalen zijn mooie sierstukken en bestaan uit veel verschillende materialen. De serie Lois is een mooie schaal die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Doordat de schaal zelf van glas is gemaakt is deze gemakkelijk schoon te maken. De dienbladen en schalen uit de serie Oxford en Lily zijn gemaakt van geborsteld aluminium en komen uit India. Zij hebben een robuuste uitstraling. De etageres kunnen gebruikt worden in de keuken om verschillende producten op te leggen en hoogte te creëeren in de ruimte. De houten schalen en snijplanken worden veelal gemaakt van Mangohout. Dit is een sterke houtsoort en vergelijkbaar met Eiken hout. Een serveerplank van wel 80 -100 cm staat geweldig om een sidetable of eettafel. Zet ook hier weer lekker hapjes of mooie sfeerlichten op. Zo creëer je weer je eigen gevole en karakter in huis.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.