Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Voorraadpotten

Voorraadpotten hoeven allang niet meer alleen praktisch te zijn, ze kunnen ook heel stijlvol zijn! Show jouw liefde voor koken en laat jouw favoriete droge ingrediënten pronken in een mooie Riverdale voorraadpot. In de zomer gevuld met vrolijk gekleurde pasta, en ’s winters gevuld met steranijs. Of natuurlijk het hele jaar door met jouw favoriete koffieboontjes.
Voorraadpotten
13 producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale glazen potten

De Riverdale voorraadpotten kent twee lijnen. De eerste is Pip, deze zijn gemaakt van Acacia hout gecombineerd met glas. Onder de deksel zit een rubber ring waardoor de pot mooi afsluit en praktisch is in het gebruik. Het lederen hengsel waarmee je deksel optilt maakt deze pot echt af en is een sierobject in de keuken. De dranktap is wel erg mooi. Lekker voor in de zomer om water met citroen en munt in te doen. Zo zijn er natuurlijk wel heel veel combinaties. Het is een echte eyecatcher. De voorraadpotten Lana zijn gemaakt van glas. Ook deze hebben een rubberen ring onder de deksel waardoor de pot goed afsluit en praktisch is in het gebruik. De kleurstellingen van het glas ontstaan tijdens het productieproces en zo is iedere voorraadpot uniek. Een hele mooie serie die prachtig in de keuken zal staan.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.