Sluiten Winkelmandje
Menu ×
Sluiten Verlanglijstje

Je hebt nog geen producten toegevoegd!

Kasten

Metalen design kasten zijn een praktisch onderdeel van je interieur, maar kunnen ook bijdragen aan het uitdragen van een stijl. Kies voor een gesloten kast voor veel opbergruimte, of ga voor een kast met transparant of smoked glas om jouw mooiste servies of accessoires te showen. Jouw meeste bijzondere wijnflessen kun je ook tentoonstellen in onze wijnkast.
Kasten
1 product
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Riverdale kasten

De Riverdale kasten zorgen voor een mooie display van de producten die je hebt verzameld gedurende je leven. Wat is er mooier om je huis een persoonlijk karakter te geven en aan je familie en vrienden de belangrijke dingen uit jouw leven te laten zien. De Adam en Amaro serie lenen zich hier uitstekend voor. Waar de Amaro kasten met name met glas gecombineerd worden heeft de Adam serie metalen planken en verschillende vakken. Deze laatste groep is ook een eyecather wanneer je deze tegen de muur plaatst. Door zijn vormgeving kun je er eindeloos in combineren. De Elena serie is ook elegant van vorm en heeft daarnaast een praktisch karakter van opbergen. De combinatie van staal met glas en de gouden handgreepjes maken deze kast af en een welkome aanvulling in het interieur.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.