Vis met kruiden, kokosmelk en limoen

INGREDIËNTEN
voor 2 personen

400 g stevige witte visfilet
15 kleine trostomaatjes
4 el kokosmelk
2 limoenen
1 grote bos verse kruiden: peterselie, dille, koriander, ...
1 knoflookteentje
olijfolie

BEREIDING

Meng de kokosmelk met het sap van één limoen en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook.

Hak de kruiden fijn. Halveer de tomaatjes. Snijd de andere limoen in plakjes.

Neem een vuurvaste schaal, leg er een eerste deel van de visfilet in, strooi hierover een deel van de kruiden en een deel van het sausje. Ga zo verder en eindig met de kruiden en het sausje.

Leg de tomaatjes en de plakjes limoen eromheen. Zet ongeveer 30 minuten in de oven op 180 °C.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie