Vegetarische Couscous

Ingrediënten
1 a 2 courgette(s), in vieren snijden
1 ui, snipperen
blik gepelde tomaten
blik kikkererwten, laten uitlekken
feta, klein maken
gemalen komijn
paprikapoeder
gemberpoeder
ca 100 ml groentebouillon
couscous
olijfolie


Snij de ui en bak in de olie. Doe na een paar minuten de gesneden courgette erbij en bak even mee tot het een beetje kleurt. Wat paprikapoeder, komijn en gember naar smaak erbij. Even meebakken. Blik tomaten erbij en de tomaten klein maken met een spatel of iets dergelijks. Bouillon erbij. Zout en peper naar smaak. Met de deksel op de pan 15 minuten laten pruttelen. De kikkererwten bij de groente en goed doorwarmen. In de tussentijd de couscous maken.
Couscous op t bord, groente erbij en naar smaak feta er over strooien.

Jammie!

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

 

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie