Quiche met Spinazie

Ingrediënten
1 rol vers bladerdeeg
300 g spinazie, fijngehakt
100 g geraspte oude kaas
60 g geroosterde pijnboompitten
1 sjalot, fijngehakt
4 eieren
90 ml melk
35 ml room


Vet een bakvorm voor een quiche in, rol het bladerdeeg voorzichtig uit en bekleed hiermee de bakvorm.
Roerbak de sjalot in een pan met wat olie tot het bruin begint te worden. Voeg de spinazie toe en bak tot het slinkt. Bedek het bladerdeeg met de spinazie-ui mix en strooi er geraspte kaas overheen.
Mix in een kom eieren, melk en room en breng op smaak met zout en peper. Giet dit mengsel in de bakvorm en strooi er tot slot wat pijnboompitten over. Bak de quiche 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180˚ C en serveer warm.
Serveertip: je kunt deze quiche 3 dagen eerder voorbereiden. Bewaar hem in de koelkast en warm hem vlak voor het serveren op in een oven van 150º C.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!


 

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie