Praline Macarons

Dit recept is ter decoratie van 24 macarons

Ingrediënten
100 g gemengde noten
150 g suiker
150 g pure chocolade (70%)
24 kant en klare macarons met karamel-zeezoutsmaak


Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm voor de praline de suiker in een pan met dikke bodem op laag vuur tot een goudbruine karamel ontstaat. Voeg de noten erbij en roer voorzichtig om zodat alle noten bedekt zijn met de karamel. Giet het uit over de bakplaat en laat afkoelen. Doe het daarna in stukken in een keukenmachine en vermaal tot het lijkt op broodkruim. Smelt de chocolade en laat het iets afkoelen. Dip vervolgens iedere macaron voor de helft in de chocolade en vervolgens in de praline. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat totdat de chocolade gestold is.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!


 

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie