Pasta met basilicum, spinazie en geroosterde walnoten

Ingrediënten
500 g (verse) pasta
250 g wilde spinazie
½ bosje basilicum
2 el lekkere extra vergine olijfolie
100 g vers gebrande walnoten
1 teentje knoflook
Parmezaanse kaas
zout


Was en kook de spinazie heel snel. Spoel koud en knijp goed uit. Snipper de knoflook fijn. Kook de pasta net gaar, giet af.  Rooster de walnoten in een droge pan. Fruit de  knoflook even in wat olie aan, voeg de (grof gesneden) spinazie toe, laat even warm worden. Proef en doe er naar smaak wat zout bij. Scheur de basilicum in stukjes en doe door de spinazie heen. Meng met de pasta. Verdeel over 4 diepe borden, doe de noten erover en bestrooi eventueel met wat geraspte parmezaan.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie