Oven geroosterde biet, pompoen en boerenkool

Dit recept is voor 4 porties

1 pompoen, in schijven gesneden
6 gekookte rode bieten, geschild en in kwarten
300 g voorgesneden boerenkool
4 teentjes knoflook
olijfolie
zout
peper


Verhit de oven op 200 graden.  Doe de bieten, teentjes knoflook en pompoenschijven op een bakplaat die is bekleed met bakpapier of ingevet met wat olijfolie of bakspray. Smeer de groente goed in met olijfolie, bestrooi met zout en peper en rooster het 40 á 50 minuten in de oven tot alles zacht is. Haal de bakplaat uit de oven en laat de groente iets afkoelen. Doe de boerenkool in een kom en besprenkel met olijfolie en zout en peper. Spreid de boerenkool uit over een bakplaat die ook is bekleed met bakpapier of ingevet met wat olijfolie of bakspray. Rooster de boerenkool 10 á 12 minuten tot het lekker knapperig is. Bedek een mooie schaal met de bieten, knoflook en pompoen en leg hier de geroosterde boerenkool op. Leg de stukken eendenborst ertussen en besprenkel het geheel nog met een paar druppels olijfolie.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie