Geitenkaastaartje

Dit recept is voor 4 taartjes

"Niet alleen de knalrode kleur van de bietjes maar ook de zoete smaak is heerlijk in dit recept, samen met de romige geitenkaas en de honing. Basilicum geeft het net dat kruidige extra! "

4 plakjes bladerdeeg
4 dikke plakken zachte geitenkaas
15 ml honing
een klein beetje melk (om te bestrijken)
4 plakjes voorgekookte bietjes, uit een potje of vers
4 blaadjes verse basilicum

Verhit de oven op 220 graden Celsius. Snijd vier ruime rondjes uit elk plakje bladerdeeg en prik er met een vork wat gaatjes in. Het is belangrijk om ongeveer vijf mm van de rand van elk rondje het bladerdeeg rondom heel licht in te snijden, maar niet helemaal er doorheen. Bestrijk het bladerdeeg met melk. Doe een dikke plak zachte geitenkaas op elk rondje bladerdeeg en besprenkel met de honing. Bak de taartjes in de oven ongeveer twaalf minuten en plaats hierna op een rek om goed af te koelen. Beleg elk taartje voor het serveren met een plakje biet en basilicum. Heerlijk!

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie