Fruitige Martini met ijs

Er zijn van die dagen dat je snakt naar wat alcohol om de dag goed af te sluiten. Op zo’n dag maak ik altijd deze cocktail. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar smaakt ook nog eens goddelijk! De combinatie van zoet, zuur en bitter is perfect… Proef zelf maar!

300 ml droge witte Martini
150 g bosbessen
150 g frambozen
ca. 15 blaadjes verse munt, gehakt
sap en schil van 2 citroenen
lege ijsblokjeshouder


Meng 300 ml Martini, de bosbessen, de frambozen, het citroensap, de citroenrasp en de gehakte verse munt in een kan. Giet het mengsel in de lege ijsblokjeshouder en zet een nachtje in de vriezer. Gebruik de ijsblokjes in je favoriete frisdrank. ‘Ik doe ze het liefst in een glas bronwater of zelfs een glas bessensap, maar je kunt ze natuurlijk ook in een glaasje witte Martini doen voor een extra kick’.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie