Eetbare aquariums

Jelly pudding is echt onderdeel van mijn Zuid-Afrikaanse achtergrond. Wij groeiden op met jelly’s als toetje en op alle feestjes, verjaardagen en feestdagen werd het geserveerd. Deze eetbare aquariums zijn echt een hit op kinderfeestjes!

Dit recept is voor 4 stuks

12 blaadjes gelatine
1 l Aquarius Blue Berry sportdrank
6 sesamkoekjes
24 bruine of groene jelly beans
winegums in de vorm van waterdieren


Week de blaadjes gelatine in koud water tot de blaadjes zacht aanvoelen of volg de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een pan 180 ml sportdrank en los hierin de goed uitgeknepen blaadjes gelatine op. Schenk dit samen met de rest van de sportdrank in een platte schaal. Zet het 20 minuten in de koelkast om het licht te laten opstijven. Haal de schaal uit de koelkast (de jelly pudding is dan nog redelijk vloeibaar) en roer het met een garde voorzichtig door elkaar zodat er kleine belletjes ontstaan. Verkruimel de sesamkoekjes en vul 4 glazen met een laag kruimels. Doe daarop in elk glas 6 jelly beans en wat winegums. Bedek het geheel met de jelly pudding en plaats nog een nacht in de koelkast.




Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Bewaren

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie