Cups met ricotta en pesto

Dit recept is voor 24 stuks

Ingrediënten
1 pak Snack cups (bijv. van Haust)
200 g ricotta
2 geroosterde paprika’s uit blik, fijngesneden
50 g verse basilicum
50 g geraspte Parmezaanse kaas
40 g geroosterde pijnboompitten
60 ml extra vierge olijfolie
2 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak


Pureer met een staafmixer de basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, knoflook en de helft van de olijfolie tot een pesto. Voeg eventueel de rest van de olijfolie toe als de pesto niet smeuïg genoeg is. Breng op smaak met zout en peper. Vul de cups elk met een theelepel ricotta. Doe er wat geroosterde paprika en pesto op en serveer het meteen. In een goed afgesloten pot kun je de pesto 3 dagen in de koelkast bewaren. Schenk een laagje olijfolie op de pesto, dit voorkomt verkleuring.

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

 

Bewaren

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie