Chili-knoflookgarnalen

30 ongepelde garnalen zonder kop
5 teentjes knoflook, geplet
100 ml verse citroensap
1 rode chilipeper, ontpit en in reepjes gesneden
100 ml olijfolie
30 ml bruschettamix met tomaat
Zout naar smaak
Peper naar smaak


Doe alle ingrediënten behalve de garnalen in een kom en laat dit minimaal 2 uur marineren. Bak de garnalen in de frituurpan totdat ze aan de buitenkant rozerood kleuren en ze binnenin wit zijn geworden. Let op dat je ze niet te lang bakt. Als alle garnalen gebakken zijn, kun je de marinade opwarmen. Giet de warme marinade over de gebakken garnalen.
Direct serveren met stokbrood en een groene salade.

We spoelen de garnalen weg met een van onze favoriete Sauvignon Blancs uit Zuid-Afrika, Fryer’s Cove "Bay to Bay" Sauvignon Blanc…. Deze wijn past perfect bij de smaak van de garnalen!  Een match made in heaven!

Riverdale Keuken

Koken in de nieuwe Riverdale keuken geeft je het ultieme 'Love to Cook' gevoel! Klik hier voor meer informatie!

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie