Binnenkijken bij...

Het Engelse tijdschrift "Country Homes and Interiors" heeft in het septembernummer een leuke reportage gepubliceerd waarbij Patrick en Sophie de Kleijn, eigenaren van Riverdale, een kijkje geven in hun eigen gezellige familiehuis. Niet geheel verrassend mogen daar ook de Riverdale producten niet ontbreken. Het jaren 30 huis ademt één en al sfeer uit. Neem ook een kijkje!


Samen met de kinderen, Emilie (12), Frédérique (11), Maurits (7), Lucas (5) en Philine (3) wandelen Patrick en Sophie graag langs het kanaal vlakbij huis.

“Wat maakt dit huis ons thuis? Het huis heeft zo’n relaxte sfeer en iedereen heeft zijn/haar eigen favoriete plek”De achterkant van het huis met de heerlijke groene tuin, idyllisch gelegen aan het Zijlweteringkanaal in Wassenaar.


Kleur is ontzettend belangrijk in huis. Om te variëren zijn de basiselementen in huis zo neutraal mogelijk gehouden. In de zomer voegen we daar roze en paarse accessoires aan toe, terwijl we in de winter kiezen voor grijs- en bruintinten voor een meer vintage look.


De prachtige kroonluchters en de kandelaars geven de inrichting van het huis extra charme. Zittend aan de grote tafel kun je eindeloos genieten van het fijne uitzicht over de groene tuin.


De slaapkamer is een oase van rust door het gebruik van zachte aarde- en kiezeltinten. Het deken, de kussens en de witte kroonluchter zijn van Riverdale. Het dekbedovertrek is van Zara.


De natuurlijke aardetinten en het vrijstaande bad vormen een perfecte eenheid. Het bad is van Sjartec . De houten ladder, spiegel en manden zijn van Riverdale.

“Wat we het fijnst vinden aan dit huis? Het is een fantastisch familiehuis met volop ruimte voor vriendjes om te spelen en om slaappartijtjes te houden”


De kamer van Maurits past binnen de sfeer van het hele huis. De grote klok is praktisch en zeer sfeervol. De  stoel, het bureau en de klok zijn van Riverdale.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie