HOME. collection

Nu verkrijgbaar

Vol trots presenteert Riverdale de eerste meubelcollectie! Als toonaangevend woonmerk kon dit natuurlijk niet uitblijven. De uitgebreide serie bestaat uit banken, sidetables, hockers, eetkamerstoelen en tafels voor zowel een eigentijds en industrieel als romantisch interieur. 

Chelsea
De meubels uit de Chelsea-serie geven het interieur een luxe en rijke uitstraling. Plof neer op de chique chaise longue of schuif aan op één van de velvet poefjes. De meubels hebben warme mooie kleuren die prachtig combineren met elkaar. Lekker ontspannen of samen met vrienden genieten van een hapje en een drankje. Je zult je al snel de koning(in) te rijk voelen...

Houston
De meubels uit de Houston-serie passen zowel in een landelijk als modern interieur. Door de losse componenten is er in elke woonkamer een mooie zithoek te creëren. Samen met de meubels uit de Colorado-serie style je je woonkamer tot een prachtig geheel.


Colorado

De massief houten meubels uit de Colorado-serie zijn een échte aanvulling op uw interieur. Het hout is behandeld met een watergedragen wax die de antique white look mooi doet uitkomen en die ervoor zorgt dat vocht niet in het hout trekt. Door de wax is het hout tevens vuilafstotend waardoor het een onderhoudsvriendelijk karakter en een lange levensduur heeft.


Verkooppunten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie